Roosendaal denkt mee

Gepubliceerd op: 09 februari 2024 11:02

Afgelopen woensdagavond was het weer zover: de jaarlijkse bijeenkomst 'Samen bepalen we de kaders'. Een betekenisvol moment voor de bewoners van de gemeente Roosendaal om samen met de raadsleden in gesprek te gaan over de uitdagingen die ze in het leven tegenkomen. Deze keer vond het plaats in het prachtige KBO Kindcentrum De Stappen in Wouw, wat de perfecte setting bood voor een avond vol betrokkenheid en verbinding.

De ruimte was verdeeld in verschillende tafels, waarbij de thema's wonen, veiligheid, zorg en actief & creatief centraal stonden. Onder begeleiding van de raadsleden kregen de deelnemers de kans om hun persoonlijke verhalen te delen. Maar het ging verder dan dat; het was een moment van écht luisteren, begrip tonen en samenwerken aan oplossingen van deze belangrijke thema's.

Benieuwd naar de uitkomsten van de sessies? Stuur je contactgegevens naar griffie@roosendaal.nl en ontvang het verslag. Binnenkort ook terug te vinden op raad.roosendaal.nl. Uiteraard krijgen alle deelnemers van de bijeenkomst het verslag automatisch toegestuurd via de mail. 

Op 27 maart wordt tijdens de Politieke Beschouwingen ingegaan op de aandachtspunten voor 2025. De fracties delen tijdens deze bijeenkomst de thema's die zij belangrijk vinden. Hierin kunnen de uitkomsten van 'Samen bepalen we de kaders' ook meegenomen worden. Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan aan via griffie@roosendaal.nl.

Zien we je daar?

Informatie Politieke Beschouwingen
Datum: 27 maart
Tijd: 19:30 - 23:00
Locatie: Vergadercentrum HUIS Roosendaal Samen bepalen we de kaders 2024 1
Samen bepalen we de kaders 2024 2
Samen bepalen we de kaders 2024 3
Samen bepalen we de kaders 2024 4
Samen bepalen we de kaders 2024 5
Samen bepalen we de kaders 2024 6
Samen bepalen we de kaders 2024 7