Politieke Beschouwingen 2024

Gepubliceerd op: 22 maart 2024 13:03

Zien wij je op 27 maart?

Tijdens de Politieke Beschouwingen zullen alle fracties onderwerpen en thema's presenteren waarvan zij vinden dat aandacht aan moet worden besteed in de begroting voor volgend jaar. Hierbij kunnen ook de uitkomsten van de bijeenkomst 'Samen bepalen we de kaders' worden meegenomen. Deze informatie zal het college helpen bij het opstellen van de koers voor 2025, die vervolgens wordt verwerkt in de kadernota. Vanuit de kadernota wordt daarna de begroting voor komend jaar opgesteld.

Wil je aanwezig zijn? Meld je dan aan via griffie@roosendaal.nl. Ook als je liever online wilt meekijken, ben je van harte welkom. Via onze livestream op het YouTube-kanaal van de gemeenteraad kun je de avond comfortabel vanuit huis volgen. Je hebt ook de mogelijkheid om de bijeenkomst later terug te kijken.

Of je nu geïnteresseerd bent in lokale politiek, actief betrokken wilt zijn bij de ontwikkelingen in onze gemeente, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er besproken wordt, deze bijeenkomst biedt hier een mooie kans voor.


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen, zowel in persoon als online, op 27 maart!


Datum: 27 maart 2024
Locatie: HUIS Roosendaal, Stadserf 1, Roosendaal
Tijd: 19:30 – 23:00
YouTube kanaal: Gemeenteraad Roosendaal