Zeepkist

Wilt u de gemeenteraad iets laten weten?

Stap op de zeepkist!

3691-Zeepkist-Visual

De gemeenteraad hoort graag hoe inwoners, verenigingen en organisaties denken over wonen, leven en werken in de gemeente. Daarom introduceert de gemeenteraad de ‘zeepkist’ voor iedereen die hierover iets te vertellen heeft.

Op de zeepkist heeft u twee minuten om een onderwerp dat u bezig houdt. U kunt bijvoorbeeld aandacht vragen voor een initiatief in uw buurt. U kunt vertellen wat uw vereniging doet, u kunt suggesties doen om iets te verbeteren of om een misstand naar voren te brengen. Tijdens de zeepkist is er geen mogelijkheid om vragen te stellen maar indien nodig kunnen raadsleden later nog contact met u opnemen.

Aanmelden voor de zeepkist is nodig. Dat kan via griffie@roosendaal.nl of 0165 579 277.  Er wordt dan een beschikbare datum gezocht.

U kunt de zeepkist niet gebruiken voor een onderwerp dat op de agenda staat of waarop kan worden ingesproken. Wilt u reageren op een onderwerp dat voor inspraak open staat? Dan kunt beter gebruik maken van uw inspreekrecht. Meer informatie hierover vindt u op raad.roosendaal.nl/gemeenteraad/Inspreken.