Komt u als gast van de raad op bezoek?

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 10:00

Wij nodigen u uit om als speciale gast van de gemeenteraad een kijkje achter de schermen te nemen bij de raadsavond van 4 april 2019.

Het werk van de gemeenteraad
De gemeenteraad vertegenwoordigt de inwoners. De raadsleden ontmoeten u graag en laten u kennis maken met het werk van de gemeenteraad. 

Programma
De burgemeester, de griffier en enkele raadsleden ontvangen u om 18.30 uur ( een uur voor dat de vergadering begint) in het Raadhuis op de Markt 1.
Zij vertellen u over hun werk. U kunt vervolgens hen vragen stellen over hetgeen wat is besproken of over onderwerpen die betrekking hebben op het raadswerk.

Om 19.30 uur begint de raadsavond. U bent van harte uitgenodigd om deze raadsvergadering live te kunnen volgen in de raadszaal. Het staat u geheel vrij om de raadsvergadering op ieder gewenst moment te verlaten. Na afloop van de vergadering kunt u, onder het genot van een drankje , nog napraten met raadsleden of wethouders.

Reserveer uw plaats
Vindt u het interessant om gast te zijn van onze gemeenteraad? Reserveer dan nu uw plaats. Meldt u snel aan, want we hebben maar 8 plaatsen. Voor meer informatie en aanmelden, kunt u contact opnemen met de raadsgriffie, telefoon 0165-579 277 of per mail griffie@roosendaal.nl.