Komt u als gast van de raad op bezoek?

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 10:00

Wij nodigen u uit om als speciale gast van de gemeenteraad een kijkje achter de schermen te nemen bij de raadsavond van 23 mei 2019.

Het werk van de gemeenteraad
De gemeenteraad vertegenwoordigt de inwoners. De raadsleden ontmoeten u graag en laten u kennis maken met het werk van de gemeenteraad. 

Programma
De burgemeester, de griffier en enkele raadsleden ontvangen u om 18.30 uur ( een uur voor dat de vergadering begint) in het Raadhuis op de Markt 1.
Zij vertellen u over hun werk. U kunt vervolgens hen vragen stellen over hetgeen wat is besproken of over onderwerpen die betrekking hebben op het raadswerk.

Om 19.30 uur begint de raadsavond. U bent van harte uitgenodigd om deze raadsvergadering live te kunnen volgen in de raadszaal. Het staat u geheel vrij om de raadsvergadering op ieder gewenst moment te verlaten. Na afloop van de vergadering kunt u, onder het genot van een drankje , nog napraten met raadsleden of wethouders.

Reserveer uw plaats
Vindt u het interessant om gast te zijn van onze gemeenteraad? Reserveer dan nu uw plaats. Meldt u snel aan, want we hebben maar 8 plaatsen. Voor meer informatie en aanmelden, kunt u contact opnemen met de raadsgriffie, telefoon 0165-579 277 of per mail griffie@roosendaal.nl.