Bijeenkomst Mid-Term Review voor inwoners en ondernemers

  • 27 augustus 2024 19:00 tot 22:00
  • locatie: Atik Stadion
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging bijeenkomst voor Inwoners & ondernemers 27 augustus (raadsleden kunnen als toehoorder aanwezig zijn)

 

We blikken terug én vooruit met onze inwoners en ondernemers

Noteer het vast in uw agenda: 27 augustus 2024 19:00-22:00! 

Locatie: Atik Stadion

 

Ongeveer 2 jaar geleden stelde het college het collegeprogramma ‘Zij aan zij’ vast. We zijn nu ongeveer op de helft van deze bestuursperiode. Een mooi moment om de balans op te maken. En dat doen we graag samen met onze inwoners en ondernemers. Op 27 augustus organiseren we daarom een bijeenkomst in het Atik stadion. We praten hen bij over de resultaten: de successen én de tegenvallers. Maar zeker ook de dingen die we nog gaan realiseren. Daarvoor nodigen we onze inwoners en ondernemers uit hun ideeën met ons te delen. Want hun betrokkenheid en inzet zijn onmisbaar.

 

U bent natuurlijk van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn als toehoorder. Op deze bijeenkomst willen we namelijk onze inwoners en ondernemers de kans geven om hun mening en ideeën met ons te delen. 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo